WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

belajar
Panda menekan kekunci keyboard @ 3:34 PTG
Teringat dulu cikgu selalu pesan,
"Janganlah belajar last minute satu benda tak masuk,"
Tiba-tiba, teringat pula dekat satu paper Sejarah yang secara suratan atau kebetulan terjumpa di celah-celah file sekolah. Apalagi, terus scan dengan bantuan Boboy.


Haha. Boleh pecah perut baca. Itu baru satu page. Ada lagi page yang lain. Rasa macam nak siarkan tapi takut "tuan empunya" akan melepaskan kegeraman dengan WWE kami dua beradik jadi biarlah rahsia. Perhatian. BUKAN SAYA PUNYA. Saya bukanlah pelajar yang berani mati buat macam tu jadi apa yang mampu saya katakan, dia adalah seorang lelaki. Saya kenal. Tua setahun. Perangai gila-gila. (Bukan ayah saya) Haha. Fikirlah sendiri.

Nasib baik cikgu itu sporting. Kalau dibuatnya cikgu tu jenis 'makan' orang? Tak ke naya tu?
Lukisan dia macam boleh blah lagi. Nasib baik dia tak guna orang lidi. At least, bakat seni itu mampu ditonjolkan :).

Teringat dua bulan yang lepas, adik tunjukkan satu karangan murid darjah satu. Memang lawak boleh blah. Rasanya, cikgu yang tanda kertas tu pun tension sebab kena tulis "Buat sekali lagi. Hai.. budak budak. Rindu pula.

Dah nak habis sekolah dah ini kan, rasa macam akan rindu zaman muda-muda dulu. Memang nakal dan ligat ke sana ke mari. Tapi, sekarang. Setiap hari kena pakai cermin mata 24'inci sebab nak baca Biology's Reference book. Haih.

Apa-apa pun ,
; Belajar sebelum di ajar. Haha.

Label: