WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

Kena shopping baru mood baik.
Panda menekan kekunci keyboard @ 11:53 PG
EDIT : Baru perasan setiap perangan mesti at least ada perkataan "gila"


Assalamualaikum.
Jawab jawab. Tambah pahala.

Memandangkan kerajaan Malaysia generous gila bagi cuti 3 months selepas habis SPM sekarang macam mati kutu beras.

Macam bangun pagi blurr tak tahu nak buat apa in the end end up main game Harvest Moon Boys n Girl(lagi). Weh. Apalah childish kau ni Panda main game lagi.
Uh, dah baru masuk 17 tahun. Saje tau.

Pada pagi yang tenang,
"Kakak, nak pergi Amcorp Mall tak?"
Terus jawab ya. Sebab bosan dah di rumah. Tapi, lepas 30 minit bersiap (typical girl, kalau boleh nak satu jam bersiap) cousin datang rumah dan dah delay 30 minit.
Mood tak baik. Tiba-tiba perasaan emo datang membangkit di dalam diri setelah lama tidak keluar.

Sampai je di Amcorp Mall, cuaca panas menambahkan bahang. Emo level 2. Ibu dan bapa melengah-lengahkan masa dengan meninjau baju-baju murah yang bergantungan di situ. Padahal tujuan utama bukan nak shopping pun.
Emo level 3. Adik sedara muka macam Dora The Explorer pula mengedik. Aduh. Semakin emo dah hah diri sampai tak senyum. Masam gila. Semasam-masam buah mempelam.

Masa emo nak naik level 5 tiba-tiba nampak kedai BookXcess.

Terus jadi baik gila perasaan emo kalah dan mood gembira kembali. Dah gila dah hah duduk kat situ sampai mama ajak makan McDonald pun tak nak walhal kalau McD tu tempat yang wajib pergi. Tak pergi haram. Betapa hebatnya penangan buku. I bought these...


Huh. Mana tak gembira, kalau boleh nak bermalam di situ. Selama ni tak tahu pun kewujudan BookXcess sebab Kinokuniya tu macam dah grand untuk melabur duit. Total book yang di beli : 6
Ambik kau.

Apa yang bestnya, buku murah. T______T rasa macam nak mengalir air mata kegembiraan. Terima kasih BookXcess kerana menghilangkan emoku.



Painting with Brenda Harris Cherished Moments Rm24.90
Kalau nak berangan jadi painter kat Paris satu hari nanti, bolehlah kumpul buku-buku sebegini.


Painting Country Cottages & Gardens by Diane Trierweiler Rm24.90
Mama suka sangat dengan barang yang ada english feeling, jadi membeli buku ini untuk anak gadis praktik dan conteng dinding rumah agar macam country cottage.


Huh? Apakeh ini? ;) Only Rm24.90 Thanks mum.





Yay. Cecelia Ahern's latest book! Only RM20
Perlu baca dan rate. Apakah lagi best daripada If You Could See Me Now? :)


Di situ juga ada kedai secondhand book yang berdekatan so lawat juga tempat itu. Scattered. Dusty. Boxes. Dah macam library dalam Harry Potter dah hah. HAHA.
Sempat membeli dua buah komik for only Rm4!

Tak yah ah job hunting cuti ni.

Postscript ; The best Amcrop Mall. Satu bulan akan pergi lagi, bawa selimut and pillow.

Label: