WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

Art n Sofa
Panda menekan kekunci keyboard @ 9:47 PTG
Couch hunting

setelah papa bekerja di Sepang, papa angkut sekali barang-barang di rumah ini. Seperti, peti ais ( yang sudah berkarat, maksud ; peti ais kuno sejak saya berumur 3 tahun lagi, antik kan? ) dan juga sofa tak lawa. Hitam. Buruk. Selalu kena jadi mangsa Adam dan Qaseh lompat-lompat atas dia. Tak apa. Tak apa.

Jadi.

Dengan semangat jitu, kami sekelurga keluarlah naik kereta pergi kedai jual perabot. Cerita TAMAT. Memang tak boleh blah ayat ni. HAHA.

Sekarang trend orang guna sofa berbentuk L. Memang jatuh cinta. Tipu kata tak suka sofa baru seperti ni.
Ada dwi-fungsi okay!

Akhirnya, setelah tiga buah kedai kami kunjungi akhirnya kedai Cavenzzi menjadi pilihan. Factory outlet lagi ok! Memang sangat cool. Tambahan lagi, sofa berbentuk abjad L dan seterusnya boleh menjadi abjad III . Tiga katil sekaligus

ART CLASS


Tony si cute. Ceeh. Nasib baik Tony tak faham bahasa Melayu. Nama macam dalam cerita cartoon network Boboy suka tengok je. Tak apa. Tak apa. Jadi, hari ini adalah kelas ;
Sepetang bersama Tony masak-masak. HAHAHA. Gurau.

Kelas Anatomy Manga which is my favourite class amoung all! Selalunya masa Art Class, semua 'pelajar' kat situ serius je muka. Sampai tak terangkat-angkat kepala tu. Serius konon. Biasalah, kalau Sir Michael mana sempat dia nak buat lawak and humour all that. Mati.

Lain pula dengan Tony ni. Tengok muka dia pun dah tak boleh blah. Apa tah lagi perut dia. HAHAHA. Comel gitu.
Mamat tak faham Bahasa Malaysia ini memang sangat advance dalam mengajar anatomy sebab dia ambil kelas di Los Angeles okay. Tempat kasino yo. :O

Tadi pun sangat chaos kelas sebab Tony buat lawak tak boleh blah sampai mengalir air mata. Agak-agak jugalah baju tu T_____T .

Walau apa-apa pun, sebulan sekali dapat jumpa Tony sebab dia sibuk dating. Oleh itu, saya isytiharkan you're the buncit.. silap, da-bomb, Tony!.

Lupa nak ambil gambar dia. Nah, gambaran lukisan dia.

Label: