WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

Anak angkat Lembu
Panda menekan kekunci keyboard @ 9:21 PTG


Sudah lama kotak-kotak berwarna cokelat dan biru itu tidak memenuhi peti sejuk di rumah.
Setiap kali mengodek-godek setiap 15 minit, mesti pulang ke tempat duduk dengan perasaan hampa seperti orang frust putus cinta sama cowok. Lebih lebih pula, tapi itulah seorang gadis yang digelar Panda kerana ketika kecil sehinggalah umur mencecah 17 tahun ini, pipi tetap maintain cun. Ataupun dalam istilah sopan, chubby! Sangat bangga kerana cewek-cewek model tidak berpipi seperti saya. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHATAKTAHUNAPANAKGELAK? Back to basic topik. Anyway, sudah cukup tiga minggu. Satu jangka masa yang terlampau lama seperti berada di padang pasir, saya mengelupur di lantai dapur .

DUTCH LADY MILK IN CHOCOLATE FLAVOUR. Nyum nyumm. Something yang boleh buat saya lupa apa itu fresh oren, laichi, milo, air masak, air panas, air liur, air peluh...ok. Lebih lebih pula -__-;

Kalau pergi Tesco atau pun kedai Yan Seng ( kedai feveret satu family sebab harga dia selalu discount duh! ) mesti borong minimum 4 kotak besar. Highlight adik adik menggunakan pen warna merah jambu sesuai dengan tema blog ini. HAHAHA. Kalau maximum? Sekali lagi, guna pen berwarna untuk highlight. 6 KOTAK BESAR. Wooho. Ni manusia ke bapak lembu ni? Haha. Kan dah kata Panda. Kamu ni -____-;
Perasaan setiap kali kotak-kotak tidak bersalah itu masuk ke dalam troli, hati melonjak penuh teruja. Memang freako. Nanti nak buat rekod dunia, satu troli penuh dengan milk itu.
Eh eh eh eh eh, lebih-lebih pula. Kenapa tak kerja dekat situ terus
Dapat tauke pun sudah cukup. Saya sanggup berkahwin sama tauke yang garu-garu perut asalkan dutch lady penuh peti T______T. cita-cita yang entah apa-apa. Eh, saya gurau sahaja. Tidak glemer la kan suami garu garu perut? LOL.







Saliva sudah merembes.

Sebelum apa-apa perkara tidak diingini berlaku, kena melakukan sesuatu sebelum ia berlarutan!


Fuhh. Fuhh. Fuhh. Ketagihan selamat dan normal. Dapat tengok gambar pun cukup macam kamu yang sudah dua hari tidak contact sama cowok lepas tu tengok gambar dia dan berimaginasi @(&$(&(@. Sama kes dengan saya. Perasaan yang teramat lega, kan?


Ya-Allah, apa lazat sangat gambar ini ?

by the way, picture googled dan saya ambil tanpa kebenaran hitam putih =_= maafkan geek ini.

Dah, entry nak habis dah.
Walaupun begitu, saya berterima kasih kerana sanggup menghabiskan masamu membaca tulisan tidak berguna ini. Entry ini tiada arah tujuan dan matlamat sama seperti budak budak yang kata sudah give up untuk study. Ha. Itu objektif entri ini. Sekadar ingin meluahkan perasaan frust tidak dapat menikmati minuman lazat ini. T__________T

Dah balik.



EH EH EH EH EH EH!
Sebelum saya menamatkan entri tidak berguna ini, lebih baik saya memberi sedikit info la kan? At least, kamu sudah baca blog ini bolehlah kamu mempromote saya kepada kawan-kawan.

"eh, tau tak. Amaleen.blogspot selalu bagi entri yang berguna, tengok. Kau tak tahu pasal unta, tapi aku dah expert,"

Adorable la kamu cerita pasal unta dekat kawan. HAHAHAHA.

KAMU TAHU KELEBIHAN MEMINUM SUSU?
Tahu? Tak tahu? Tahu? Hep, kamu yang dah tahu diam.

Mempersilakan akak Panda yang ketagih dadah susu ini memberi beberapa manfaat meminum susu.
Sebelum itu, sila beri perhatian.

  • Susu lembu, susu kambing sahaja yang digunakan. Bukan susu kucing, susu haiwan, ataupun F&N. Sila ambil perhatian. Oit, pikir apa tu?
  • Susu original... Yang tak original macam mana? -___- diam! HAHAHA.
  • Okay, silakan membaca.
  • Kebaikan susu ini sesuai digunakan dalam karangan Bahasa Melayu ya. :p

Susu boleh... ;

  1. Melengkapkan segala keperluan nutrien harian kita. Seperti protein, fat dan carbohydrates.
  2. Bagus untuk pembentukkan gigi dan tulang.
  3. ....
  4. .....
  5. .... kemalasan yang melampau.

KAN DAH KATA. ENTRY INI ENTAH APA-APA. HAHAHAHAHA.
Ok, sekarang boleh saman.