WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

JADIAN MENJADI....
Panda menekan kekunci keyboard @ 3:36 PTG


DADDY!
aduh, apasal nampak macam sugar daddy ini? HAHA.
Silap lah.

... PAPA!
Ye. Papa. Papa. Papa. Papa. Papa. Papa. Papa. Bukan Papi. Sejak kecil lagi, sejak mulut pandai mengeluarkan perkataan pertama selepas, "Burrp" iaitu Papa. Duh. Bukankah comel?
Apa itu papa?
Papa membawa definisi iaitu PAPA ROTI. HAHAHAHAHHAHA.

Okay, dalam mood makanan sudah. *saliva meleleh*



IT'S 24 MAY!

Jadinya, hari ini ialah hari jadi jadian orang.

SELAMAT HARI JADI JADIAN KEPADA....
goes to....

NIK MOHD SHUKRI BIN NIK AHMAD!
(ada firework dan api api, pikir sendiri ) LOL! HAHAHA.

Ini hari jadi jadian bukan hari jadi 'PAPA' as in couple punya baby nickname busyuk busyuk. NO! Ini hari jadi jadian lelaki di bawah ;



Aiyoo. Tugu negara mana pula kah ini?
Haha. Inilah orang yang jadi jadian. Erkk.. birthday man! atau B-man! Bukan Pandaman dalam 8TV tu ya. Saja tau!

Bukankah handsome? Ha, kamu blushing. Kamu blushing. Ha ha, tak tahu. Kantoi!
Tugu negara...errr... B-man di atas ialah Papa saya atau _______( Daddy, Papa, Ayah, Bapak, Father, Dad )
Pilih jawapan yang bertepatan.

Kerana beliaulah saya pandai melukis. Yosh, beliau juga seorang yang cerdik pandai dalam seni. Bukankah like father like daughter only?

Kerana beliaulah, saya tidak pernah kena rotan walaupun ada pen warna merah dalam kad laporan prestasi pelajar. Hahaha. Kecil je tulisan.

Kerana beliaulah saya masuk taekwondo sebab ketika dahulu ingin menjadi seorang anggot polis. Aiyooh. Terus jatuh saham.

Saya sangat suka kalau B-man ini membasuh pinggan di dapur. Nampak sangat cool tahu! Highlight! Highlight! Boys yang ikut ini gerenti saham naik di hadapan mak mentua!

Seterusnya adalah soalan peperiksaan. Bersedia semua!

Berikan tiga (3) ciri lelaki yang kamu sayangi ;

  • Kalau saya buat bodoh, atau lawak bodoh, Papa juga akan berbuat demikian
  • Kalau saya kata tak habis nasi, Papa tolong habiskan
  • Kalau saya kata "TAK MAHU PERGI SEKOLAH" papa balas, "Tidurlah balik,"
  • Kalau saya kata "Yo" Papa balas dengan "Yo" juga.
  • Papa suka makan kek pisang.
  • Ayat favourite, "Malam ni nak makan apa, Kak?"
  • Kalau papa potong misai, kami adik beradik tidak kenal siapakah jejaka hensem itu?
  • Sangat suka t-shirt Pagoda putih.
  • Seluar sweatpant berwarna merah kegemaraan papa.
  • Nasi itu HEAVEN!
  • Sate Kajang Hj Samuri itu NIKMAT DUNIA.
  • Suka menyanyi Oldies punya. Ye, Slam itu 'kawan baiknya'
  • Pegawai Polis. Sebab tu saya tak ambil dadah ataupun dadih.
  • Ada dua anak lelaki handsome dan seorang anak gadis cun. Jangan buat tak tahuuu..
  • Tidak suka biskut!
  • Sangat paranoid.
  • Rambutnya tidak akan tumbuh walaupun guna syampu pelebat rambut.
  • Suka kalau kami kata, "Pa, jom makan sate!"
  • Suka anak-anak
  • Kanak-kanak suka dia. Tidak termasuk toyol.
  • Kalau tengah marah atau poluck, sila DIAM SEMUA.
  • sangat suka bagi ceramah di meja makan
  • Kalau minta apa-apa, insya-Allah, minggu depan dapat.
  • Handsome seperti anak-anaknya
  • Baik hati.
  • Suka tolong orang.
  • ...
  • ...
Masa sudah tamat sejam yang lalu. Kamu fail. Pergi ulang paper. HAHAHAHAHA.

Sorry pa, tak ada duit nak beli kek moist chocolate yummy yummy umm. RM10 Pak Sani bagi semalam dalam seluar jean yang berada dalam mesin basuh. Sekarang sudah dijemur. Tapi, melayang ditiup angin sudah. T_T Bai bai RM10. Sapa cepat dia dapat!!!



Bolehlah buat ngalas blog.
Tiada watermark.
Sebab curi tanpa kebenaran hitam pink -___-"

So, dad.
Aishiteru.
Tak paham.
Buka dictionary.
Dalam bilik boboy.
Sekian.
Sila letak di tempat asal.




Orang jadi jadian bersama anak yang jadi jadian.
Dalam bahasa mudahnya ;
Papa n Abe