WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

saya sayang Papa saya, kamu?
Panda menekan kekunci keyboard @ 5:06 PTG


Jangan kisah dengan orang di belakang tabir itu. Mereka hanyalah watak sampingan.

image source daripada Encik Lawyer hampeh ini


ini quick entry. I think I REALLY need to post this entry.

Papa sangat paranoid. Really. Paranoid itu macam sangat risau kalau anak dia ;
Tadi pertama kali lah Papa 'membenarkan' saya naik motor pergi sekolah. Punyalah dia tentang habis habisan. Sampai saya hampir tumpas. Then, saya dah cuak sebab lebih sebulan tak pergi latihan Taekwondo sebab tiada kenderaan.

Tadi punyalah saya excited. Saya ikut segala ajaran Papa naik motor ikut jalan ni, turun gear, turun kaki, turun bukit semua selamat sampai ke sekolah. Tapi, motor ni buat hal tiba tiba dia nenoneno pastu cakap "Don't touch me!" Ok. Sorry. Saya terlupa saya dah kunci motor tu boleh pula saya duduk atas dia nak ikat kasut >_< !! Lebih kurang 4.15 petang saya nak pulang. Saya dah suspect ada kereta sebiji macam Papa dekat simpang yang tersorok. Masa saya nak keluar perkarangan sekolah kereta Honda kelabu tu perlahan-lahan undur belakang. KONON-KONON TAK NAK BAGI SAYA NAMPAK DIA MENGINTIP!

PAPA, you are so funny. Seriously. I am glad to be your daughter and your loved ones :')

Sangat terharu Papa sanggup neglect kerja di pejabat sebab nak pastikan saya tak naik macam Minah Semput. HAHA.

Tadi terbaca entri abang, ngelick sini! . Papa ada cakap kalau dia dah tua. Anak-anak dah kerja semua MESTI kita orang hantar Papa dekat Rumah Orang- Orang Tua.

NO

Saya tak nak comment apa-apa tapi,
agak terasa masa Papa cakap macam tu dengan nada yang sedih :'(
Abang sikit lagi nak melenting sebab cakap macam tu ;

"Takkanlah abe nak letak Papa dekat sana! Orang tak guna je yang letak mak bapak dia orang dekat sana!"

Ye Papa. Insya-Allah kami akan jaga Papa macam Papa jaga kami masa kami kencing merata-rata pastu diapers bersepah dengan isi dia atas lantai.

Nak nangis dah. Jumpa lagi.


Macam annoying letak dua pic?
Kisah apa.
Bukan Papa kau. HAHAHA.