WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

PLKN
Panda menekan kekunci keyboard @ 7:59 PTG
Those yang selected should be happy!
Saya dapat and my reaction is .. umm..
over excited?

What the heel la Panda? My friends yang dapat siap curse lagi. Haha. Biasalah, drama queen bukan? :)
Saya dah siap buat plan lagi lepas SPM nak buat apa ; I mean, nak jadi kindergarten teacher. I even surveyed some places and gaji dia quite good. Tak lah sampai dapat beli lima beg Louis Vuitton lebih-lebih la pulak kan.

But then again, dapat masuk PLKN pun boleh tahan.
ignore the points yang anda rasa tak guna ya?

Tapi, saya rasa saya akan kehilangan perkara yang NAK sangat saya buat selepas SPM ;

alamak. Banyak la pulak yang saya akan miss.
Pheew. Tak apa tak apa. Pergi dulu. Nanti boleh jadi hunter professional. Pewwit.

Ada yang sanggup kata tak nak pergi dan macam-macam alasan dia orang create. Ada orang pernah mati kat sana lah. Ada hantu la. Makan kari kepala ayam lah.
Dahsyat nya kamu semua. Belum pergi tapi dah tahu semua? Jealous I.
Abang saya pergi dulu OK aje. Saya lawat dia, fuuh "lawa" tempat dia. Macam hotel lima bintang di ceruk kampung. Best kan?


p/s: Harap Siti Nur Nisha sekali sama tempat dengan saya. I miss you la friend T_T Nanti kalau PLKN tempat sama kita pergi hunting malam-malam.
Vampire, kan?