WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

Maher Zain
Panda menekan kekunci keyboard @ 3:42 PTG





Ingat lagi saya kata takkan tulis entry sebelum habis SPM? Entry >> ni? << Well yeah. Sorry I broke the rule. Entry ni kalau tak buat tujuh puluh lapan keturunan pun tak akan dapat menangkis rasa bersalah moyang keturunan Panda ini.

Di Facebook, Maher Zain sendiri ( by hand ) tulis dia akan datang ke Malaysia untuk konsertnya selepas selesai konsert di Brunei Darussalem.
Konsert Maher Zain di Kuala Lumpur. OHMYLOUIS VUITON !
Maher Zain? Tak kenal? My first love la.

Nak pergi. Nak pergi. Tapi, mau cekup mana duit ? T_____________T aku menangis air mata darah pun tak akan dapat pergi. Lainlah Maher Zain hand by hand sendiri tiket tu kat depan pintu rumah. Eceeh.

MZ : "Saya datang ni nak minta izin ... "

pandai pula cakap melayu ye?

As far as I know, video music Maher Zain sudah ada dua ;

as far as I know la kan. Kalau ada lagi harap lagu For the Rest of My Life ! I'm dying. I love this song like, goodbye SHINee. Kau sudah aku lupakan ( lies ). Maksud dia memang ummmph! (tiba-tiba keluar trademark rancangan memasak)


Nak kumpul duit beli cd Maher Zain ni. Satu pelaburan yang berbaloi ( bagi saya dan mungkin bagi anda juga ) daripada beli album SHINee kan kan kan? (lies)


Thinking about him making me hungry (?)


"Yes, I truly love her,"


"What? Pandaleen loves me too? No way,"



"We'll find our way together, here our wedding card, peace out"



.
.
.



Your computer system have been attacked by virus called "Imagination overload"
COMPUTER SHUT DOWN?
YES.


Label: