WEBMISTRESS DISCLAIMER TAGBOARD

Hello creatures! Welcome to my blog! Click the tabs above to explore my blog. This blog is written in Malay and sometimes English.Constructive criticisms are highly appreciated. Don't forget to leave a bag tag!
Photo of the everyyear

Postgirl
Perkhidmatan Postgirl boleh dibuat melalui :
Yahoo Messenger
sakura_alyyn@yahoo.com
Email
amaleenhanis@yahoo.com

Cerita lama
Februari 2010 Mac 2010 April 2010 Mei 2010 Jun 2010 Julai 2010 Ogos 2010 Oktober 2010 Disember 2010 Januari 2011 Februari 2011 Jun 2011

Perbualan

DarLinks

Abe's blog |Karnadya | Myaarmstrong | Farissa Hany | Hasif Hamsyari

Pengikut

Novel

RM10.90
Story is about a family and how the twins deal with their abang angkat
Classify as 18sx U
Simple. Senang di baca. Ada pictures. Fun. For you kids.
My first novel and maybe the new one will come out next year.
More into childhood memories, awkward moment, missing love, stupidity of the twins.
MY FIRST ATTEMPT. Wohoo! ♪

Coffee Shop

Where I always visit with a glass of choco milk ♥

♥ Body MassIndex Calculations
♥ WikiHow
♥ LuvClothez
♥ News
♥ PakarHowTo

Sebab guru nak tukar kerja + BI tu SUSAH!
Panda menekan kekunci keyboard @ 1:57 PTG



hari ni pergi kelas udang tapi tak booking tak boleh ambik mood tak baik.


Tadi hack mama punya email. Sekali dengan isi-isi email saya kaut ambik pastu forward.
Antara banyak-banyak email tu, 90% dihantar oleh anonymous .
Ada entry berguna, ada entry terguna-guna, ada entry yang tidak berguna.
Dalam banyak-banyak forward mesej tu, mesej kelakar yang saya nak post dekat blog ini. Sekadar berkongsi. Tak salahkan kadang kala mempamerkan gigi ronggak depan kita tu?



Second one.




Imaginasi budak ni memang ah. Salute.

Ni "mathematics genius" pula. Kalau korang tak gelak yang ni, memang something wrong.




Yang ni, kalau boleh nak try dalam additional maths.


ok tak?

Kalau anda nak lagi. Kenal tak dengan entry ni? Ingat lagi dengan paper Sejarah tu?
Antara spesis-spesis budak kat atas ni hah. Siapa lagi kalau bukan , jejaka law ni.
Jangan ingat kamu tidak tahu jawab Sejarah kamu tidak boleh ambik law. Dan, Albert Einstein takkan jadi biul kalau dia tak cipta E=mc².

Budak-budak zaman ni punya formula, E=mo²

itu satu hal.

ni hal lain pula.

Ingat tak tentang goggle chrome pun jahil juga ?

Kalau teknologi pun jahil, dia ni?



Ooo. Ramai juga yang biul biul dalam dunia ni.

Label: